Reserveer online
 
 
 
Wildavonden januari 2020
 
Het wildseizoen loop op het einde maar we hebben gelukkig nog een paar mooie wildweekenden te gaan. Tijdens deze wildavonden hebben wij nog tafels beschikbaar. Maar wees er snel bij het zijn op de verschillende data de laatste plekjes. Natuurlijk willen wij u als vaste gast eerst de mogelijkheid geven een tafel te bemachtigen.

Even in een notendop!
Wij ontvangen u en uw gezelschap in onze buitenlocatie op de Veluwe!
Zonder teveel te verklappen gaan we een gerecht maken op Argentijnse wijze van de Asado.
Hebben we onze foodtruck Cuban O’s ingezet voor een heerlijk gerecht uit Cuba met Veluws wild.
 
Buiten zijn onze jagers met hun honden, vuurkorven, u geniet van 2 heerlijke gerechten. Zie de foto van de buitenlocatie voor een sfeerimpressie.
 
Na dit ontvangst gaat u samen naar onze foodmarket dat geheel staat in het teken van voelen, ruiken en beleven.
Als eerste uw derde gerecht in onze BBQ buiten keuken kunt u uw eigen mixed grill samenstellen en deze mag u zelf bereiden op 1 van de BBQ’s die u leuk vind.
 
Onze cocktail bar staat gereed, zodat u kunt proeven wat de trends voor koude winter is en u kunt deze natuurlijk ook bestellen.
Onze sommelier heeft zijn hele wijnbar weer vol staan met proef wijnen, zodat u heerlijk opzoek kunt gaan naar het glas dat u lekker vindt!
Houdt u liever van bier? Dat komt goed uit, onze brouwerij van de Veluwe Hert Bier heeft een selectie van heerlijke lokale bieren.
Onze kaas boerderij heeft een kraam vol met kazen die u kunt proeven en als u ze heel lekker vind ook kunt kopen om thuis lekker van verder te genieten.
 
Onze keuken brigade geeft een demo op de BBQ met Koreaanse foodtruck BBQ smaken! Gecombineerd met onze Veluwse producten.
 
Gerecht nummer 4 wordt bereidt onder uw eigen ogen op onze live cookingstation.
 
Dit jaar hebben we een lekkernijen bar: denk aan paddenstoelen, gedroogde hammen, oesters, Italiaanse kazen, gedroogde worsten. Hier kunt u een heerlijk proeverij plankje bestellen, hierbij hebben we ook heerlijke bubbels.
 
Verder een aantal proeverijen en natuurlijk gelegenheid om de marshmallows te roosteren boven het vuur, te genieten van de gerechten en even gezellig te borrelen.
 
Aansluitend gaat u aan tafel waar wij 4 gangen wild menu serveren waarvan 1 gerecht met de Veluwse groenten in de hoofdrol.
Bij deze 4 gerechten serveren wij bijpassende wijnen en/of bieren.
 
Voordat het dessert geserveerd wordt, kunt u bij onze kaasmeester terecht voor een uitgebreid assortiment kazen met de daarbij horende Port en zoete lekkernijen.
 
Na het dessert presenteren wij u graag onze koffiekaart met heerlijk herfst specialiteiten, onze verse thee soorten en digestieve.
 
Namens ons patisserie team staan er heerlijk bonbons klaar, makarons, en een assortiment zoetigheden.
 
 
Data in januari:
3,4,10,11,17,18, 24,25,31 en 1 februari 2020


8 gangen menu inclusief bijpassende bieren en wijnen
€79,50 per persoon


Wildarrangement inclusief overnachting en ontbijt
Vanaf 129,50 per persoon

PS: wij houden graag rekening met dieetwensen en toleranties. Houdt u wel van wild, maar uw partner niet; ook dan bent u van harte welkom. Op verzoek serveren wij dan herfstgerechten met producten uit het seizoen, als ook vegetarisch.