Wildmatinee zondag 3 jnuari 2021

Naast onze reeks van 25 wildavonden organiseren we ook, inmiddels de derde, een wildmatinee zondag. Dit is ontstaan uit vraag van onze gasten.

Het matinee is een wild editie voor jong en oud.

We starten zondag om 13.30 uur het buitenprogramma. Met een leuke wandeling door het bos gaan we samen met de boswachter o.a. wild spotten. Tijdens deze wandeling wordt u ergens opgewacht met een warm drankje. Wie heeft dit wild het eerst gespot?

Wat hebben we nog meer in petto?

De foodmarket met leuke stands gevuld met lokale lekkernijen, 5 live cooking stands, een kinderkookworkshop en een BBQ masterclass voor de BBQ liefhebber.

In herfstsfeer met een vleugje Halloween voor de kinderen bereidt de culinaire brigade diverse wildgerechten. De kinderen kunnen ondertussen marshmallows roosteren en genieten van warme chocolademelk.

Naast de boswachter zijn er ook echte jagers. Zij nemen de kinderen mee de Veluwe op en gaan op zoek naar het “grote” wild. Spot jij “The Big Four”?

Tijdens de foodmarket buiten kunt u genieten van de herfst en winterse smaken uit de cocktail- en Gin & Tonic bar. Deze smaken passen perfect bij de wildgerechten. Daarnaast heeft onze sommelier voor deze middag een tal van wijnen en bieren geselecteerd.

De foodmarket is opgezet zoals onze beleving in de Gastrobar. Casual dining, prachtige producten en de bijzondere smaaksensatie.

Om 17.00 uur nemen wij u mee naar ons restaurant Hoogheid waar u gaat genieten van drie gerechten.

Voor de kinderen hebben wij de keuze uit heerlijke op hun afgestemde kindergerechten of ze genieten in kleinere porties mee van het wildmenu.

Voor de nodige afleiding hebben wij voor de kinderen een kinderbioscoop, leuke spellen en knutselactiviteiten. Uiteraard onder toezicht zodat u zorgeloos kunt genieten van het diner.

We verwachten tegen 19.00 uur klaar te zijn met ons programma.

 

Kosten matinee:

€ 69,50 per volwassene (8 gangen inclusief wijn- en/of bierarrangement en tafelwater).

€ 29,50 per kind 4 tot 12 jaar (activiteiten, eten en drinken).

Kinderen 0 tot 4 jaar zijn kosteloos.

 

Datum/tijd:

Zondag 3 januari 13.30 uur.

 

Belangrijk!

Onze wildavonden en matinee zijn afhankelijk van de op dat moment geldende maatregelen van de overheid. Desondanks kunt u van ons een geweldige wild beleving verwachten!

 

Onze leveranciers

www.driessenhilversum.nl

www.ovino.nl

www.smokeybasterds.nl

 

Reserveren:

info@oranjeoord.nl

055-5191227

Groepsreserveringen of besloten wildenavonden: sales@oranjeoord.nl