Reserveer online

 

 

 

 

Wildmatinee zondag 17 november 2019

Op zondag 17 november organiseren wij onze derde matinee wildzondag. Ook dit jaar organiseren wij een reeks van 26 wildavonden, vanuit onze gasten is de vraag gekomen of we de wildavond ook op zondag kunnen organiseren en de aanvangstijd vervroegen.

Vanuit deze gedachte hebben wij de Matinee bedacht: de Wild editie voor jong en oud.

We starten op zondag om 14:00 met een buitenprogramma gericht op jong en oud. Wildspotten met de boswachter en een leuke wandeling door het bos. Te midden van deze wandeling wordt u opgewacht met een warm drankje!

Wat hebben we in petto? Een foodmarket met leuke stands, lokale lekkernijen, 5 live cooking stands, kinderkookworkshop, een BBQ masterclass voor de BBQ liefhebber.
Onze culinaire brigade bereidt diverse wildgerechten en dit alle met de herfstsfeer, een vleugje Halloween voor de kinderen.
De kinderen kunnen lekker marshmallows roosteren en genieten van warme chocolademelk.

Er zijn jagers aanwezig die de kinderen meenemen door de Veluwe en het mooie wild wat er rond loopt. De kinderboerderij is aanwezig en de kinderen kunnen zich laten schminken.

Tijdens de foodmarket buiten kunt u genieten van onze cocktailbar, de Gin & Tonic bar waar we heerlijke herfst en winterse smaken gebruiken waardoor de dranken heerlijk passen bij de wild en winterse gerechten.

Houdt u van bier of wijn? Onze sommelier heeft een tal aan wijnen en bieren geselecteerd die passen bij het seizoen en de gerechten, volop mogelijkheid de diverse smaken te proeven.

De foodmarket is opgezet zoals onze beleving is in de gastrobar, casual dining en genieten van prachtige producten en hun bijzondere smaken.

Vanaf 17:00 nemen we u mee naar ons restaurant en serveren u 3 gerechten vanuit restaurant Hoogheid.

Voor de kinderen hebben wij heerlijke kindergerechten of ze kunnen aan tafel mee eten met kleinere porties van het wildmenu, een kinderbioscoop, leuke spellen en knutsel activiteiten onder toezicht zodat u zorgeloos kunt genieten van het geserveerde diner. 

We verwachten tegen 19:00 klaar te zijn met ons programma.

Voor de volwassenen bedragen de kosten:
€79,50 per persoon voor 8 gangen inclusief wijn en/of bier arrangement
Kinderen van 4 tot 12 jaar bedragen de kosten € 39.75 per kind
Kinderen van 0-4 jaar is kosteloos

Aanvangstijd:

Zondag 14:00 uur


Onze leveranciers

www.driessenhilversum.nl

www.ovino.nl