Reserveer online

 

 

 

BBQ masterclasses 2019

Dit jaar organiseren wij voor het 2de jaar onze BBQ masterclasses.’
 
Wil jij meer uit je BBQ halen en dat tijdens een super gezellige, lekkere en leerzame middag?
We hebben bedacht deze te verdelen of 3 seizoenen, lente, zomer en Wild & Winter BBQ masterclass.
 
Onder het genot van een lekker biertje, een goed glas wijn of een cocktail gaan we lekker aan de slag met onze BBQ’s. We hebben smokers, kamado’s, Dutch ovens, kapstokken, MEAT BBQ’s, BarrelQ’s,
 
We gaan dieper in op het smoken, we gaan completere gerechten bereiden, we hebben weer bijzondere dingen op de BBQ denk bijvoorbeeld aan bison!!
 
We gaan dus geen gerechten herhalen van vorig jaar maar een nieuwe line up aan echte BBQ items.
 
Onze bier bar staat klaar met dit jaar hele gave lokale bieren en een aantal bekende klassiekers, diverse wijnen en als extra cocktails. Ook hier wordt een demo van gegeven voor een stoere BBQ drank voor bij de seizoenen. Ook hier gebruiken we natuurlijk de BBQ!
 
Data & tijden:

Augustus 31 ( zomer )
September 1, 14 en 15 ( zomer )
Oktober 5,6,12 en 13 ( wild/winter )

Start:13:00 uur

Einde: afhankelijk van de gezelligheid maar tussen 17:00 en 18:00 eindigt de masterclass en gaan we nog even genieten van de gemaakte gerechten. Misschien 19:00 uur of later?
 
Wat gaan we dit jaar doen
We gaan meer complete BBQ gerechten maken, leuke bites voor op tafel voordat de BBQ echt van start gaat.
 
We hebben mooie recepten en leuke BBQ gerechten bedacht, nieuwe rubs, nieuwe injecties, en we halen er meer landen bij denk aan Cuba, Jamaica, Antillen, Argentinië, Italië
 
Mooie lokale en seizoen producten, denk aan de volgende producten waar we mee gaan werken en meerder items zullen bereiden van bijvoorbeeld lam.
 
Zomer
Brisquet, bavette, T-Bones, Bone marrow, Bizon, kreeft, ribstuk, zeebaars, reebout, short ribs
 
Wild / Winter BBQ
Hert, wildzwijn, fazant, patrijs, duif, haas
 
Naast deze seizoenitems gaan we leuke sides maken zoals:
 
Sides:
Zoete aardappel met Jamaicaanse jerk, mango, passievrucht, limoen, gember en Jalapenôs
Antilliaanse Carne Mechada
Cheddar bloemkool
BBQ salade van rode ui & paprika
 
Desserts:
Tarte Tatin
Chocolade s ’mores cake
Van de Smoker melk & sinaasappel pudding
Crème Anglaise
 
Tevens gaan we met z’n allen even lekker aan tafel voor een welverdiende hap van de BBQ met een koud biertje! En sluiten we af met een lekker dessert!

De dranken zijn niet inbegrepen verder alle attributen en de BBQ hap & dessert wel natuurlijk!

Prijs: € 59,50 per persoon

Reserveer nu via info@oranjeoord.nl of bel 055 - 519 12 27

Hotel Oranjeoord & Restaurant Hoogheid
Hoog Soeren 134
7346 AH Hoog Soeren
( Apeldoorn )