Asperges op het land!  5,6 en 7 mei 2023
 
Na het succes van vorig jaar, hebben wij het aspergediner
 
in ’t veld met Julius Jaspers weer op de agenda staan!
Op zondag kunt u reserveren voor zowel de lunch als het diner. Op vrijdag en zaterdag serveren wij alleen een aspergediner.

De setting van de lunch en het diner is sitting & casual.
 
Wij ontvangen u graag vanaf 17.30 uur met een glas bubbels.
 
Voor de lunch op zondag staat we klaar om 11.30 uur
 
Julius Jaspers heet u van harte welkom en serveert bij het aperitief een heerlijke amuse. Daarna gaat u aan tafel voor een culinair menu, bestaande uit vijf gangen. Met in de hoofdrol natuurlijk de asperges!
 
Zoals u gewend bent, bereiden we alle gerechten in de open keuken van de buitenlocatie. Zoals iedereen wel weet, koken we veel op BBQ's.
 
Vandaar dat we ook voor dit event gaan koken op de Green Egg's, smoker en de BRUUTGRILL.
 
Onze sommeliers hebben een uitgebreide wijnbar voor u klaar staan met prachtige bijpassende wijnen. Net als onze biersommelier; hij zorgt voor bijpassende bieren bij de heerlijke gerechten van Julius Jaspers.
 
Wij richten onze buitenlocatie op de Veluwe in als een aspergeboerderij waar u geniet van heerlijke aspergegerechten. Mooie gedekte tafels, een bijzondere sfeer, een geweldige gast chef die samen met onze culinaire brigade een geweldige middag en/of avond gaan neerzetten. Mis het niet, vol is vol!

Tafel reserveringen:
Lunch
 
Aanvang aperitief 11.30 uur
zes gangen lunch € 79.50  

Diner
 
Aanvang aperitief 17.30 uur 
zes gangen diner € 79.50 

Arrangement inclusief overnachting:
zes gangen diner
Overnachting in een sfeervolle kamer
Uitgebreid ontbijtbuffet

vanaf € 139,50 per persoon
 
*drankjes zijn niet inbegrepen

PS: Wij houden graag rekening met uw dieetwensen en toleranties. Houdt u wel van asperges, maar uw partner niet? Ook dan bent u van harte welkom.
 
Op verzoek serveren wij dan gerechten met producten uit het seizoen, ook zijn vegetarische gerechten of alleen visgerechten mogelijk. Laat het ons gerust weten, alles kan! Geniet van de unieke setting en heerlijke gerechten, laat een intolerantie u niet tegenhouden!
 
Reserveren? info@oranjeoord.nl of bel 055-5191227
 
Restaurant Hoogheid
 
Hoog Soeren 134
 
7346 AH Hoog Soeren
 
(Apeldoorn)